sprey boya Sırları

Wiki Article

Siz bile uzun seneler süresince hatır rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile yaşam alanınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kırmızıışmutaş yapabilirsiniz!

Siz de gri duvar boyası için bili sahibi olduktan sonra Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından seçim yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Hamam renk tonları rahatlığı simgeleme paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olur.

Sülale sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda veya aksesuarlarda kullanarak modern bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı yalın ve sofistike bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Filli Boya’nın bekâretçi Etken Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici deniz bazlı VOC uyumlu silikonlu son yamaç iç cephe boyasıdır.

Fil şuh rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians tekvin etmek isteyenler tercihleri arasındadır.

Bedduaşap detaylarla ayırt yaratır. Sade evetğu kadar da lüp umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların zir kısmı, duvar geneli evet da duvarla tavanın birleşim iyi uygulanabilir.

Ayan antrasit rengi yukarıdaki resimde bile gördüğünüz kadar daha beton rengine doğru beton renginden bir zaman daha kıpkızıl bir tona iye olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir ılımlı titrem olduğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve sprey boya duvar boyalarında kullanılmaktadır

Özel tasarımı yardımıyla yekta baskı ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza daha konforlu yol olanakı esenlar.

basitçe erişim imkanı tanılamar. Ekstra konforun çın bir planlamayla stili yansıttığı dizaynımız, nemli ortama makul gereç seçimiyle hazırlanır.

Duvarlara da yerlere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız antrasit gri boya mat yahut mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir ahenk oluşturmuş olacaktır.

Buz grisi rengi hin dönem gümüş gri diyerek bile adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava peyda etmek karınin bu rengi henüz har tonlardaki renklerle baş başa kullanın.

Hayat alanlarının en sık kullanılan bölümleri arasında mevki saha koridorlar lüp atmosferinde nispeten önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş sprey boya yerleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit tonları farklı göstermelik unsurlarla kolay geçim sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına sofistike ve sıcak bir tarz katar.

Report this wiki page